Ország-világ

2020.11.11. 07:55

Érthetetlen tragédia! Zokogva húzták ki a mentők a négyéves kisfiú holttestét a folyóból

Borzalmas tragédia történt a németországi Rotenburg városában. Egy negyvenéves nő bevallotta, hogy ő lökte négyéves gyerekét a várost kettészelő folyóba.

Forrás: Shutterstock

Egy eltűnés miatt riasztották a rendőröket a rotenburgi kórházba. Mint kiderült már hiába. A megtört édesanya bevallotta, ő vitte el a fiát a helyi klinikáról, ahol kezelték. Meg akarta szabadítani a szenvedéstől gyermekét. A mentők zokogva emelték ki a halott gyereket a vízből.

A németországi Rotenburgban mindenki értetlenül áll a tragédia előtt – olvasható a Ripost oldalán.

A tragédiát megelőzően a nő látogatóban volt a helyi klinikán, ahol a fiút kezelték. A nővérek este kilenckor értesítették a rendőröket, hogy a gyerek eltűnt, feltehetően az édesanyja vitte magával.

Nem sokkal később járőröző rendőrök pillantották meg az akkor már egyedül sétáló nőt.

A helyszíni kikérdezés során a nő bevallotta, hogy belökte a gyereket a folyóba.

A mentők két órával később, a gyilkosság helyszínétől egy kilométerre találtak rá a kisfiú élettelen testére. Az asszony indítéka egyelőre ismeretlen, a hatóságok a klinika pszichiátriai osztályára szállították be, ahol megfigyelés alatt tartják – írja a lap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!