nász

2020.08.03. 07:57

Sean Penn oltár elé vezette fiatal kedvesét

A 60 éves amerikai színész és 28 éves barátnője Leila George 2016-ban talált egymásra.

US actor and director Sean Penn leaves the Festival Palace on May 20, 2016 after the screening of the film "The Last Face" at the 69th Cannes Film Festival in Cannes, southern France. (Photo by ALBERTO PIZZOLI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: ALBERTO PIZZOLI

Egy meghívott vendég pletykálta el a hírt közösségi oldalán – írja a hirado.hu.

Harminckét év korkülönbség ide vagy oda, nem ritka, hogy pont ettől működnek szerelmek. A 60 éves amerikai színész Sean Penn és 28 éves barátnője Leila George két fontos bizonyíték alapján olybá tűnik, összeházasodtak – írja a New York Daily News.

Az egyik, hogy közös barátjuk, a híres filantróp Irena Medavoy máris gratulált. „Boldogok vagyunk, hogy Leila és Sean összeházasodott! Hihetetlen érzés, amikor két ember megtalálja a másikban a lelki társát” – írta Instagramján Irena.

A másik pedig az a gyűrű, amit szintén közszemlére tett Irena több másik fotó közepette. A poszt alatt meg is jelent pár színészkolléga, például Rosanna Arquette és Josh Brolin is, akik gratulációjukat fejezték ki kommentben.

Sean és Leila 2016-ban talált egymásra nem sokkal azután, hogy Sean szakított Charlize Theronnal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!