mik vannak

2020.07.27. 12:43

Tom Hanks és családja megkapta a görög állampolgárságot

A hírt Kiriákosz Micotákisz görög miniszterelnök jelentette be.

(FILE) Tom Hanks and Rita Wilson Test Positive for Coronavirus COVID-19. Tom Hanks and Rita Wilson have announced on Wednesday, March 11, 2020 that they have tested positive for COVID-19 (Coronavirus), the first celebrities to go public with a diagnosis. SANTA MONICA, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - DECEMBER 08: Actor Tom Hanks and wife/actress Rita Wilson arrive at 25th Annual Simply Shakespeare Benefit Reading of Twelfth Night held at The Broad Stage on December 8, 2015 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto via AFP

Kiriákosz Micotákisz görög miniszterelnök nyilvánvaló büszkeséggel jelentette be a hírt, valamint pózolt az érintettekkel Instagramján, miszerint Tom Hanks és felesége Rita Wilson görög állampolgárokká váltak – írja a Híradó.

Az ünnepségen jelen volt Mareva Grabowski, Micotákisz egyiptomi és lengyel felmenőkkel is rendelkező felesége. A ceremónián Hanksék átvették az útlevelüket, illetve a kapcsolódó hivatalos iratokat.

Az egész lehetőség Rita Wilson görög származású édesanyja, Dorothea révén volt adott, és a hírek arról szólnak, hogy Tom teljes családjára kiterjesztették az állampolgárságot.

A házaspár már a hónap eleje óta Görögországban van Tom 64. születesnapja okán, továbbá Antipárosz szigetén saját házuk is van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!