különleges dal

2020.07.26. 12:01

Ryan Reynolds és Taylor Swift barátsága újabb szintet lépett

Az énekesnő jelenthette be a filmsztár harmadik kislányának a nevét.

(FILE) Ryan Reynolds And Blake Lively Donate $400,000 to New York Hospitals Amid Coronavirus COVID-19 Pandemic. They are reportedly donating $100,000 each to Elmhurst, NYU Hospital, Mount Sinai, and Northern Westchester. HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - DECEMBER 15: Actor Ryan Reynolds and wife/actress Blake Lively pose with daughters James Reynolds and Inez Reynolds at a ceremony honoring Ryan Reynolds with a star on the Hollywood Walk of Fame - Dedication of the 2,596th star on the Walk of Fame in the category of Motion Pictures on December 15, 2015 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP/Image Press Agency/NurPhoto

Fotó: Xavier Collin

Mindenki emlékszik arra a hálaadásnapi képre, amin Ryan Reynolds és felesége, Blake Lively, Taylor Swift házának verandáján üldögél. Bár Ryan tagadja, hogy arca szenvedő lenne, rengeteg mém készült a képből.

Bárki bármit mond, a hollywoodi sztárpár kapcsolata az énekesnővel már-már családi, ezért is történhetett, hogy Swift frissen megjelent albumán hallható egy dal Blake és Ryan három csemetéjéről – írja cikkében a Just Jared alapján a hirado.hu.

És hogy mi ennek a szerzemények a valódi különlegessége? Az, hogy a család legkisebb tagjának nevét eddig nem lehetett tudni. Taylor kapta a megtisztelő feladatot Reynoldséktól, hogy bejelentheti azt.

A leányzót, aki tavaly októberében született, Bettynek hívják, csak úgy mint a Folklore lemezen található dalt, melyben a másik két csemete, Ines és James neve is hallható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!