15 perc

2020.06.16. 17:02

Keanu Reeves videóbeszélgetést ajánlott fel egy jótékonysági árverésre

Keanu Reaves 15 perces videóbeszélgetést ajánlott fel egy gyermekrák-alapítvány online árverésén – írja a The Hollywood Reporter.

Keanu Reeves kanadai színész a John Wick: Chapter 3 - Parabellum című filmjének bemutatója alkalmából tartott fotózáson Berlinben 2019. május 6-án.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Hayoung Jeon

Az idahói központú Camp Rainbow Gold jótékonysági árverésére a színész egy 15 perces Zoom-hívást ajánlott fel a legmagasabb licitálónak.

Mint mondta,

szívesen válaszol beszélgetőpartnere kérdéseire, és talán koccinthatnak is virtuálisan egy pohár borral.

Reaves többször adományozott már pénzéből és szabadidejéből rákalapítványoknak, egyik húgát ugyanis leukémiával kezelték.

A szervezet küldetése, hogy érzelmileg megerősítő élményekkel gazdagítsák a rákkal diagnosztizált idahói gyerekeket és családjukat, az aukcióval pedig anyagi támogatást akarnak biztosítani a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontra halasztott táboruk számára.

Hamar rájöttünk, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, akik online aukcióra hívják az adományozóinkat. Arra is rájöttünk, hogy az otthon töltött hónapok után az emberek vágynak a kapcsolatokra és a biztonságos, de feltöltő élményekre

mondta Elizabeth Lizberg, a Camp Rainbow Gold ügyvezető igazgatója.

Az aukcióhoz több ismert személyiség is csatlakozik, a Fifth Harmony nevű együttes tagja, Ally Brooke például 15 perces minikoncertet ad szintén online.

Az aukció június 22-én fejeződik be.

A Camp Rainbow Gold több mint 400 idahói családnak nyújt ingyenes szolgáltatásokat, a szervezet több mint 300 önkéntessel rendelkezik.

Borítókép: Keanu Reeves kanadai színész a John Wick: Chapter 3 – Parabellum című filmjének bemutatója alkalmából tartott fotózáson Berlinben 2019. május 6-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!