áll a bál

2020.06.04. 12:47

Alkalmazottja perelte be Sarah Jessica Parkert

Hamarosan kiderül, hogy jogosak-e a nő követelései.

Actress Sarah Jessica Parker is seen during a recording of the movie Divorce on Manhattan Island in New York on Monday, 11. (Photo: Vanessa Carvalho / Brazil Photo Press)

Forrás: AFP

Fotó: Brazil Photo Press via AFP

A Szex és New York sztárja nemcsak a világhírű sorozatban rajong a szép lábbelikért, hanem a való életben is nagy cipőimádó. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a saját márkája, ami szerte a világon népszerű. A baj csak az, hogy ezt nem mindenki nézi jó szemmel – írja a Borsonline.

Sarah Jessica Parker egyik üzletének alkalmazottja, Heather Holt például nemrég beperelte a világsztárt, amiért az 2018 decemberétől 2020 márciusáig nem fizette ki neki a túlórákért járó munkabérét. Legalábbis ezt állítja a nő, aki még pluszban némi anyagi kárpótlásra is igényt tart.

A Page Six nevű lap SJP jogi képviselőit is megkereste, akik azt válaszolták, hogy tisztában vannak Holt vádjaival, s utánanéznek, hogy jogosak-e a nő követelései. Ha igen, akkor minden bizonnyal szép summára fog szert tenni a bolti eladó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!