csatlakozott

2020.01.07. 18:37

Colin Farrell lesz az Új Batman főgonosza

Már azt is lehet tudni, hogy kit alakít majd a Robert Pattinson-féle feldolgozásban.

Actor Colin Farrell wearing Ermenegildo Zegna XXX arrives at the World Premiere Of Disney's 'Dumbo' held at The Ray Dolby Ballroom and El Capitan Theatre on March 11, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto

Decemberben még az a hír járta, hogy az új Batman-moziban Kétarc lesz a főgonosz, akit Peter Sarsgaard formálhat meg a vásznon, s bár ehhez azóta sem érkezett megerősítés, az a Just Jared információi szerint egészen biztos, hogy Colin Farrel csatlakozott a szereplőgárdához, ő kapta ugyanis Pingvin karakterét – írja a Híradó.

“Álljunk csak meg, csak nem te vagy Oz?” – írta Matt Reeves rendező egy Farrel fotó mellé a sejtelmes mondatot, mely egyben a nagy bejelentés is volt. Akinek nem egyértelmű, Pingvin polgári neve a DC-képregényekben valójában Oswald Chesterfield.

Tavaly nyáron került bejelentésre, hogy kit választottak Ben Affleck utódjának. Az, hogy a Twilight vámpírja, Robert Pattinson az új denevérember, megosztó döntés volt, ráadásul Matt Reeves trilógiát tervez a színésszel, ami csak még inkább felkorbácsolta akkoriban indulatokat. Látva azonban a bővülő stábot, talán érdemes esélyt adni Robnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!