a szenvedélyükből élnek

2019.12.03. 13:01

Meglepő vállalkozások hoznak milliókat a sztároknak

A hírességek gyakran fektetnek olyasmibe, amiben kedvüket lelik.

Fotós: AFP

Mark Wahlberg sok mindenbe belevágott már, volt, hogy egy karibi krikettcsapatba fektetett be, tavaly pedig egy Chevrolet-szalont vásárolt – írja az Origo.

„Folyamatosan keresem a módját, hogy megújuljak, és olyasmikbe vágjak, amiket szenvedéllyel tudok csinálni. Imádom a kocsikat, és megragadtam az esélyt, hogy népszerűsítsek egy olyan ikonikus márkát, mint a Chevrolet„ – mondta az adásvételkor.

Üzlettársa, Jay Feldman szerint Wahlberg részt vesz a napi folyamatokban is, sokszor beugrik az üzletbe, hogy megnézze, miként állnak a dolgok.

Bill Murray-ről köztudott, hogy odáig van a golfért (játszott a Golfőrültek-ben is), és a legtöbb tornán sokszínű, különös ruhákban indul –

2016-ban pedig végre elindította saját márkáját is, azóta nemcsak hord, de árul is hasonló golfcuccokat.

A vállalkozást a fivéreivel együtt viszi.

Bill Murray nem csak a filmjeiben vicces: golfruháiban is a humort keresi
Fotó: Jim Watson / AFP

Egyik testvére, Joseph úgy nyilatkozott, hogy folyamatosan a stílus és a humor tökéletes elegyét keresik a ruhák tervezésekor.

Akon 2007-ben nemcsak saját ruházati márkáját indította el, de vett egy gyémántbányát is Dél-Afrikában.

Az énekes vállalkozásáról túl sok részletet nem lehet tudni, annyi azonban biztos, hogy Akon egy időben rendszeresen feltűnt a tárnáknál, de miután a Véres gyémánt már 2006-ban megjelent, folyton meg kellett védenie magát: nem győzte hangoztatni, hogy szó sincs olyan helyi háborúkról, mint amilyeneket a filmben lehetett látni.

Az Aerosmith frontembere, Steven Tyler egyszer elárulta, hogy 26 éves kora óta énekel a bandában, és mire 29 lett, már 30 ezer dollárt vihetett haza egyetlen fellépésért.

Steven Tyler és zenekara adta a népszerű játék, a Guitar Hero ötletét
Fotó: Chris Delmas / AFP

A többiekkel együtt azóta is számos lemezt adtak ki, de egyetlen albumukkal sem kerestek annyi pénzt, mint egy videojátékkal, a közreműködésükkel készült Guitar Hero: Aerosmith-szel – amelyből négymillió példányt adtak el szerte a világon.

Borítókép: Mark Wahlberg

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!