szupersztár

2019.11.30. 22:03

Don Johnson szerint a lánya, Dakota jobb színész, mint a szülei

A büszke apát évekkel ezelőtt meglepte, hogy lánya is erre a pályára készül.

US actress Dakota Johnson arrives to attend the 11th Annual Governors Awards gala hosted by the Academy of Motion Picture Arts and Sciences at the Dolby Theater in Hollywood on October 27, 2019. (Photo by Chris Delmas / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Annak idején derült égből villámcsapásként élte át Don Johnson, hogy a 18 éves lánya, Dakota eléállt, és közölte: színésznő akar lenni – írja a Híradó.

Mindezen azért nem lehetett olyan sok furcsálnivaló, hiszen Don híres sorozatsztár volt (Miami Vice), Dakota édesanyja, Melanie Griffith Oscar-jelölt színésznő (Dolgozó lány), és ne feledkezzünk meg a nagymamáról, Tippi Hedrenről se, aki Alfred Hitchcok egyik kedvenc színésznője volt. Az lett volna különös, ha Dakota ilyen családi háttérrel ornitológusnak készült volna.

„Korábban egy árva szóval sem említette, hogy ilyen tervei vannak – mesélte Don Johnson a The Guardiannek adott interjújában. – Gondoltam, oké, majd vigyázok rá, és elkapom, amikor zuhanni kezd. Haha, azóta nem láttam.”

Valóban, a 30 éves Dakota Johnson már olyan világsikerekben szerepelt, mint A szürke ötven árnyalata-trilógia és a Suspiria. Nem csoda, hogy büszke édesapja úgy gondolja, lánya túlszárnyalta a szüleit.

Dakota Johnsont hamarosan a Covers (jelentése kb. zenei újrafeldolgozás) című romantikus vígjátékban láthatjuk, amelynek története a Los Angeles-i zeneipar pörgős világában játszódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!