Grow Old with Me

2019.10.31. 10:24

John Lennon egyik utolsó dalát dolgozta fel Ringo Starr és Paul McCartney

A szám Ringo Starr új lemezének egyik különlegessége.

(FILES) This file photo taken on September 14, 2017 shows British musician and former Beatles member Ringo Starr speaking to the press to promote his new album 'Give More Love' in London. Beatles drummer Ringo Starr and sole surviving Bee Gee Barry Gibb are among the public figures to receive Britain's traditional New Year Honours, announced late on December 29, 2017. The legendary duo, both awarded knighthoods, were joined on the prestigious annual achievement list by Golden Globe-winning actor Hugh Laurie, renowned dancer Darcey Bussell, and hip-hop artist Wiley. / AFP PHOTO / CHRIS J RATCLIFFE

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Chris J Ratcliffe

Ringo Starr új lemezének egyik különlegessége John Lennon egyik utolsó számának feldolgozása, amelyen Paul McCartney is gitározik, és amelyre George Harrison játékát is becsempészték.

Mindannyian benne vagyunk

mondta Ringo Starr, a Beatles egykori dobosa a Grow Old with Me című számról.

A dal szerzője John Lennon, aki 1980-as Double Fantasy című lemezéhez vette fel a számot, de végül nem került fel az albumra.

A 79 éves Starr felidézte, hogy az egykori demofelvételen hallható, amint Lennon azt mondja: Ez remek lesz neked, Ringo.

A zenész elmondta, hogy bár Lennon más számokat is írt neki, ez különösen fontos számára, ezért választotta az új lemezre. Meghatottan beszélt arról, hogy bár Lennon már nagyon régen meghalt, a szám továbbra is felkavarja, mivel John az egyik legjobb barátja volt.

Jack Douglas, a What's My Name című új lemez producere a Here Comes the Sun című egykori Beatles-sláger felvételéről felhasználta George Harrison játékának egy részletét a Grow Old with Me új felvételéhez.

Starr, aki a közelmúltban publikált egy új fotókönyvet is Another Day in the Life címmel, a lemezzel kapcsolatban azt is megemlítette: nagyon örül annak, hogy a Beatles idén 50 éves Abbey Road című albuma ismét visszatért a zenei toplista élére az évfordulónak köszönhető érdeklődés miatt.

Borítókép: Ringo Starr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!