Tényleg rokonok?

2019.09.01. 20:26

Justin Bieber hihetetlen felfedezést tett Ryan Goslinggal kapcsolatban

Az énekes az új felfedezés miatt majd kiugrik a bőréből.

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - MARCH 29: - Canadian singer Justin Bieber's performs on stage at Apoteose Sapucai Rio de Janeiro, Brazil on March 29, 2017. More than 30 thousand people attended the show. FABIO TEIXEIRA / Anadolu Agency

Forrás: AFP

Fotó: Anadolu Agency

Létezik egy Ancesrty.com nevű portál, amely segít fellelni, illetve kapcsolódási pontokat találni emberek családfájában. Unalmában ezt tette a kanadai énekes, Justin Bieber is, aki dobott egy hátast a találatok láttán – írja a Híradó.

Az oldal szerint ugyanis kapcsolódási pontok vannak közte, és Ryan Gosling színész és Avril Lavigne énekesnő között, akik ugyebár szintén kanadaiak. „Ryan Goslinggal és Avril Lavigne-nel közös felmenőim vannak! Ez életem legjobb napja! Valóságosnak tűnik, fent van az Ancestryn.” – lelkendezett Bieber Instagram-oldalán, ahová ki is posztolta a családfák találkozását.

A másik két sztár „11-ed” és „12-ed” unokatestvérének számít, méghozzá anyai ágon. Justin a Toronto-közeli Stratfordban, Ryan a kanadai Londonban, míg Avril Belleville-ben született. Kanada csak területileg hatalmas ország, populációját tekintve alig 3,5-szerese csak Magyarországénak, így valóban bármi elképzelhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!