véleménynyilvánítás

2019.08.10. 11:26

Nyelvét nyújtotta Sarolta hercegnő a fotósokra

Egyértelműen ki nem állhatja a körülötte lévő figyelmet.

Forrás: AFP

Fotó: Adrian Dennis

Akik figyelemmel követik Katalin hercegné és Vilmos herceg csemetéinek nyilvános megjelenéseit, emlékezhetnek rá, hogy legkisebb gyermekük, a most már egyéves Lajos herceg keresztelőjén Sarolta azt találta mondani az őket megörökítő fotósoknak, hogy „titeket senki sem hívott ide” – emlékeztette olvasóit a megmosolyogtató esetre a Harper’s Bazaar – írja a hirado.hu.

Katalin szerdán a The King’s Cup regattán vett részt György herceggel és Sarolta hercegnővel, aki megint csak nem tartotta vissza véleményét, már ami a fotósokat illeti. Egyszerűen kinyújtotta rájuk a nyelvét, és ezt látva édesanyja, leplezve döbbenetét, azonnal elhúzta őt a lelátó üvegétől.

Sarolta igazán illemtudó kislány, a hivatalos rendezvényeken mindig bájosan integet a tömegnek, de egy négyéves gyerekről beszélünk, aki épp annyira rosszcsont, mint bátyja, György. Arról nem is beszélve, hogy tényleg nehéz lehet számára, hogy bárhová is megy, villognak a vakuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!