rejtély

2019.05.16. 20:28

Országos TV premier: a Jocky TV-n mutatkoznak be Agatha Christie klasszikusai

Két izgalmas sikersorozat is várja a nézőket májusban és júniusban.

Forrás: Shutterstock

Május 19-től országos TV premierrel érkezik a Jocky TV-re Az alibi, a krimi koronázatlan királynőjének azonos című regénye alapján készült legújabb minisorozata. Ezt követően június 16-tól Az ABC-gyilkosságokkal folytatódik az Agatha Christie feldolgozások sora, amelyben Hercule Poirot karakterét John Malkovich alakítja.

A klasszikus sorozatok kedvelőinek csatornáján, a Jocky TV-n hamarosan két Agatha Christie regény adaptációját is láthatják az angol írónő történeteinek rajongói. A BBC sikersorozatát május 19-től vasárnaponként 20:00 órától követhetik nyomon a nézők – a sort Az alibi című regény feldolgozása nyitja, amelyet négy héten keresztül vetítenek majd. A kiemelkedő szereposztással készült sorozatban többek között olyan színészekkel találkozhatunk, mint Bill Nighy (magyar hangja Ujréti László), Matthew Goode, Anna Chancellor (magyar hangja Tóth Auguszta) és Eleanor Tomlinson.

Június 16-tól az Agatha Christie széria Az ABC-gyilkosságokkal folytatódik, amelyben Hercule Poirot, a belga detektív figuráját John Malkovich játssza. Az 1936-ban megjelent, népszerű regény alapján készült négy részes adaptáció további szereplői: Rupert Grint, Eamon Farren, Jack Farthing, Bronwyn James, Kevin McNally, Andrew Buchan és Christopher Villiers.

Az ABC-gyilkosságok főbb karaktereinek magyar hangjai olyan kiváló színészek lesznek, mint például: Rátóti Zoltán (John Malkovich szinkronhangjaként), Stohl András, Csankó Zoltán vagy Haumann Máté.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!