vissza a természetbe

2019.05.21. 10:29

Mezítláb játszott a hercegi család

Vilmos és Katalin mindig is szószólója volt a kicsik mentális és fizikai egészségének.

A picture released by Kensington Palace on May 19, 2019 shows Britain's Prince William, Duke of Cambridge and Britain's Catherine, Duchess of Cambridge with their children Prince George (L) and Prince Louis at the Adam White and Andree Davies co-designed 'Back to Nature' garden ahead of the RHS Chelsea Flower Show in London. (Photo by Matt Porteous / KENSINGTON PALACE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / KENSINGTON PALACE / MATT PORTEOUS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS - NO USE AFTER DECEMBER 31, 2019 - TO BE USED IN RELATION TO THE EVENTS MENTIONED IN CAPTION /

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Katalin hercegné egy igazi családi programot szervezett a hétvégére, ő maga bakancsot húzott, és férjét, Vilmost sem lehet minden nap ilyen lezser ruhákban látni – írja a Borsonline.

Hiába hercegek és hercegnők, Katalin és Vilmos gyerekei attól még igazi gyerekek! Szeretnek mezítláb pocsolyákban és folyókban ugrálni, fára mászni, csúszós sziklákon és erdei faházakban bújócskázni és fogócskázni. Nagy szerencse, hogy

édesanyjuk, a mindig mosolygós hercegné engedi is nekik, hogy meg-, illetve kiéljék a gyerekkorukat,

és a szigorú udvari szabályokkal szakítva, el is viszi őket olyan helyekre, ahol igazi gyerekek lehetnek.

A háromgyermekes család hétvégén Andrée Davies és Adam White of Davies tájépítészek közös munkáját, a „Vissza a természetbe park”-ot kereste fel, amiben György, Sarolta és a kis Lajos önfeledten játszottak. Az erdőt az alkotói éppen azért hozták létre, hogy a felnőttek együtt játszhassanak a gyerekeikkel.

Vilmos és Katalin mindig is szószólója volt a kicsik mentális és fizikai egészségének, és hisznek a természet pozitív gyermekkori fejlesztő hatásában.

A természet és a kint eltöltött interaktív közös idő hatalmas fizikai és mentális előnyökkel jár, különösen a legkisebbeknek. Nagyon remélem, hogy ez az erdő minden családot inspirálni fog arra, hogy élvezzék a természetet és minél több minőségi időt töltsenek együtt – mondta a közös játék, moha-, levél- és gallygyűjtés után a hercegné.

Felnőttkori agyállományunk 90 százaléka ötéves korunkra alakul ki, így különösen fontos ez a kezdeti időszak, a gyerekek tapasztalatai közvetlenül befolyásolják az agy későbbi működését.

Ezért is fontos, hogy már csecsemőkortól minőségi időt töltsünk a gyerekeinkkel

– folytatta Katalin, aki szintén eldobta erre a napra a magas sarkút, és bakancsban hintázott a fán egy „majomhintán”, miközben Sarolta mezítláb sarazta össze magát valamelyik erdei ösvényen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!