Csodaduett

2018.10.26. 14:22

Pink hétéves kislányával énekel (videó)

Anya és lánya egy igazán különleges lemezen énekel együtt, és az is kiderül, hogy nem esett messze az alma a fájától.

A Grammy-díjas Pink egy szívéhez közel álló projektben vesz rész, ráadásul nem egyedül, hanem lányával, Willow-val, akinek mint kiderült, bűbájos hangja van. Hugh Jackman tavalyi filmje, A legnagyobb showman “A Million Dreams” című dalát énekelte fel együtt anya és lánya egy stúdióban, melyen nem véletlenül vett részt a musical rendezője, Michael Gracey is.

A hirado.hu megírta: hamarosan új verzióban adják ki a filmben felcsendülő dalokat, arról azonban egyelőre nincs hír, hogy a The Greatest Showman: Reimagined című korongon kik lesznek azok a további hírességek, akiknek hangján megszólalnak a már jól ismert slágerek.

A portál cikke szerint a múlt hónapban még arról írtak a lapok, hogy Pink ausztráliai turnéján magas lázzal járó betegséget kapott el a leányzó. A koncertsorozat ausztrál része egyébként is kész katasztrófa volt a család számára, hiszen nem csak Willow-t döntötte le lábáról a betegség, de Pink is több fellépését törölte egy összeszedett vírus miatt, miközben kisfia, a 20 hónapos Jameson kéz-láb-száj betegséggel küzdött.

Borítókép: részlet a P!nk és kislánya duettjéről készült videóból. Forrás: Youtube / Atlantic Records

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!