emlékezetes pillanat volt

2018.08.22. 16:18

Szóhoz sem jut Sziget-koncertje óta Shawn Mendes

Úgy tűnik, nem csak a rajongók imádták a sztárénekest, rá is nagy hatással volt magyarországi fellépése.

Shawn Mendes attends the 2018 MTV Video Music Awards, VMAs, at Radio City Music Hall in New York City, USA, on 20 August 2018. | usage worldwide

A még mindig csak 20 éves kanadai énekes szinte folyamatosan koncertezik szerte a világban, múlt kedden pedig a budapesti Sziget Fesztiválon lépett fel, ahol a rajongók természetesen hatalmas ovációval fogadták, ő pedig beleadott apait-anyait és óriási show-t csinált.

A koncert véget ért, Mendes pedig repült is tovább a következő fellépése helyszínére, ám Instagramján azért még megköszönte a szigeteseknek az estét. A kedves gesztust azonban ekkor még senki nem verte túlságosan nagy dobra. Nemrég viszont az MTV Music Awards-on készítettek vele egy röpke kis interjút, amelyben a riporter arról kérdezte Mendest, melyik volt a legemlékezetesebb koncertje az évben. Az énekes elmondta, hogy bár tucatnyi fellépést végigcsinált már, de a legelképesztőbb pillanatot Magyarországon, a Sziget Fesztiválon élte át.

„Ott álltam a színpadon 50 ezer ember között, és teljesen elakadt a szavam. Tudod, hiába játszol dalokat nap mint nap, nagyon ritka az olyan pillanat, amikor tudatosul benned, hogy igen, tényleg neked van a legkirályabb munkád a világon!”

-mondta meghatódva a sztár.

Úgy tűnik, Shawn Mendes Sziget-koncertje mindkét fél számára tartogatott emlékezetes pillanatokat, ami a pörgős világunkban nem kis eredmény.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=qjJKYAwZpcU

Borítókép: HUBERT BOESL / DPA /AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!