film

2018.05.16. 16:22

Sylvester Stallone börtönbe vonul csak azért, hogy megszökhessen

Folytatás készült egy újabb sikeres Stallone alkotáshoz, a 2013-as Szupercellá-hoz, amiben az akciósztár ismét szabadulósat játszik, ezúttal egy harcostársa miatt.

Actor, director Sylvester Stallone visits the Rocky statue at the Philadelphia Museum of Art, in Philadelphia, PA on April 6, 2018. The legendary Rocky Balboa actor returns to the city for the start of the filming of Creed II. (Photo by Bastiaan Slabbers/NurPhoto)

Fotó: NurPhoto

Folytatás készült egy újabb sikeres Stallone-filmhez, a 2013-as Szupercellá-hoz, amiben az akciósztár ismét börtönből szabadulósat játszik, most egy harcostársa miatt, akit valami zavaros okból bevarrnak egy kegyetlen börtönbe, a Hádészba, aminek másik beceneve az Állatkert, mivel a rabok „harcosok klubját” rendszeresítettek – írja az Origo.

Az Escape Plan 2: Hades első előzetese sok bunyót, ütős egysorosokat és kemény arcokat ígér, amilyenek Dave Bautista, Xiaoming Huang, Curtis „50 Cent” Jackson, Jesse Metcalfe, Jamie King, és Alphonso A'Qen-Aten Jackson.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=6Q7vVt-MeXk

A rendező Steven C. Miller, a forgatókönyvet Miles Chapman írta. A film előreláthatólag nem kerül moziforgalmazásba Amerikában, csak DVD-n, Blu-rayen és VOD-on jön június 29-én.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!