szuperhős

2017.11.20. 15:00

Dwayne Johnsonra utazik az öngyilkos osztag (videó)

A csapat második bevetésén tömegpusztító fegyver után nyomoz. És az a fegyver nem más, mint a Szikla.

Dwayne „The Rock” Johnson elképesztő tempóban nyomja egymás után a szuperprodukciókat. Idén karácsonykor az akcióhős humorérzékéről is meggyőződhetünk a Jumanji – Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle, hazai bemutató: december 21.) című filmben, ahol azért a kalandokat sem hanyagolja.

De a héten közzétették a nagy, látványos akciófilmnek ígérkező Rampage – Tombolás (Rampage, hazai bemutató: jövő tavasszal) első plakátját: a filmben három, genetikai manipuláció miatt hatalmasra nőtt állat (egy gorilla, egy farkas és egy tengeri szörny) pusztítja végig Amerikát, és Johnson, a gorilla egykori ápolója próbálja befogni őket.

És már szinte biztosnak tűnik, hogy ő lesz Black Adam, a pusztító hatású főgonosz, aki a képregény-univerzumban általában egy Shazam nevű szuperhős ellensége volt: és most az egész öngyilkos osztag fordul majd ellene -írja az Intercom.

A filmet valószínűleg A könyvelő-ért sok dicséretet begyűjtő Gavin O’Connor írja és rendezi. Azután, ha Dwayne Johnson ezzel is megvan, tényleg jöhet az elnöki kampány.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!