Nagykarácsony

2016.11.03. 21:01

Nagy sikere van az előszállásiak fellépéseinek

Nagykarácsony - Az előszállási színjátszó kör három sikeres fellépés után nemrégiben Nagykarácsonyban is bemutatta A fülemüle című színdarabot, amelynek szereplőit Előszállás köztiszteletben álló polgárai alakítják.

Gajdó Ágnes

Arany János versét Nyúl Mihály dramatizálta és modernizálta, az előadást Gajdó András rendezte. A fantasztikus közönség igazán remek előadást láthatott, a szereplők felszabadultan, szívvel-lélekkel játszottak. A nézők értették a humort, a szóvicceket, s többször tapssal jutalmaztak egy-egy jól sikerült jelenetet vagy különleges egyéni alakítást. Müller Miklós, Nagykarácsony polgármestere a darabban is elhangzott régi mondást idézte: rossz szomszédság török átok, majd nagy tapsot kért a jó szomszédoknak. A települések közötti kapcsolat tovább erősödött - hála a negyedszer is szépen daloló fülemülének. Aki látta az előadást, egyetérthet az egyik néző véleményével: Zseniális volt! Le a kalappal! Ennyi fantasztikus embert egy színpadon öröm volt látni.

Arany János versét Nyúl Mihály dramatizálta és modernizálta, az előadást pedig a képen látható Gajdó András rendezte

A Rozmaring Nyugdíjas Klub tagjai, Farkas Imre polgármester, az állatorvos, önkormányzati képviselők, a művelődési ház igazgatója, pedagógusok, mesteremberek, gyerekek közös munkája érett fantasztikus előadássá, amelyben mindenki felszabadultan mozog a színpadon, s örömmel mutatja meg játékos énjét. A lelkes csapat tagjai: dr. Bodolai György, Farkas Imre, Farkas Luca, Ferenczi Károly, Horváthné Flér Henriett, Katona Lászlóné, Kiss Lászlóné, Kerlang Ferencné, Kovács Imréné, Kristóf Ágnes, Magyari Ferenc, Makovics Dávid, Molnár Klára, Mráz Jánosné, Nyúl Andrásné, Ősi Györgyné, Papp Istvánné, Stadler Gábor, Szekeres Józsefné, Tábi Sára, Tábiné Nyúl Gabriella.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!