Mezőfalva

2014.12.02. 19:50

Kapcsolaterősítés focival

Mezőfalva - Nem az első alkalom, hogy önkormányzati vezetők, képviselők kötetlenebb formában találkoznak a településeken szolgálatot teljesítő rendőrökkel.

Horváth László

A csoportkép közpén kékben a rendőrségi csapat védője Sebestyén Tamás és Előszállás polgármestere Farkas Imre. Jobb szélen Varga Gábor országgyűlési képviselő és a házigazda Márok Csaba, Mezőfalva polgármestere

Barátságos és hangulatos futballmérkőzésnek lehettünk tanúi a szombat délelőtti amatőr mérkőzésen, ahol rendőrök mérték össze játéktudásukat polgármesterekkel és képviselőkkel. A mezőfalvi iskola tornatermében több alkalmi összeállításban és több fordulóban küzdöttek a csapatok. A végeredmény hűen tükrözte a korábbi találkozók hagyományait, amelyeken eddig még mindig a polgármesterek-képviselők együttese győzött.

A bulifocit közös ebéd követte, amelyhez minden résztvevő jó kedvvel ülhetett le. A találkozó miértjéről érdeklődtünk a mérkőzések szünetében Márok Csaba polgármestertől, fő szervezőtől és a rendőrség képviselőjétől Farkas Dániel főtörzsőrmestertől:

- Az informális találkozások fontosak, mert összehozzák a feleket. A megye délvidékének polgármesterei, körzeti megbízottjai a községekben együtt dolgoznak. Amikor Mezőfalván az őrs-alapítást ünnepeltük, akkor fogalmazódott meg az összejövetel ötlete, az első találkozó a baracsi műfüves pályán volt, ez most a második forduló. A rendezvény nem titkolt célja egyben az is, hogy nagyobb kedvvel fogják meg a bűnözőket rendőreink. Remélhetőleg ez a fajta kapcsolatápolás még szorosabbá, hatékonyabbá teszi a közös munkát - ismertette a bulifoci lényegét Márok Csaba Mezőfalva polgármestere.

- A további együttműködés szempontjából nagyon fontosak az ilyen találkozók. Az önkormányzatok és a rendőrség közötti kapcsolatok nem csak a hivatalos érintkezések során mélyíthetők el, hanem más, közvetlenebb hangulatú összejöveteleken is - válaszolt a rendezvényről feltett kérdésünkre a rendőrség képviseletében Farkas Dániel főtörzsőrmester.

 

Címkék#Mezőfalva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!