Mezőfalva

2016.02.16. 18:49

A legkisebbek is jelmezben - Mókás figurákkal találkozhattak a Baba-Mama Klub közös farsangi délutánján Mezőfalván

Mezőfalva - Vidám, farsangos délután a Baba-Mama Klubban. A legkisebbek is jelmezekbe öltöztek a múlt héten.

Horváth László

Február 12-én, péntek délután mókás figurákkal találkozhattunk a Kiss Kálmán Művelődési Ház és a Mezőfalvi Baba-Mama Klub közös farsangi délutánján. Tündérek, megelevenedő meseszereplők, filmalakok és még számos kedves ötlet testet öltött valósága szaladgált fel és alá a teremben. Sajnos az aktuális influenzajárvány miatt a vártnál kevesebben jöttek el. Akik viszont ott voltak, beöltöztek, azok remekül szórakoztak.

Polgár Lilla a Katica jelmezbe öltözött Vida Gerdának énekel a Baba-Mama Klub rendezvényén. Fotó: Horváth László

A program első felében ráhangolódásként Farkas Erik és Polgár Lilla zenés, mesés előadásába kapcsolódhattak be gyerekek és kísérőik, majd közös falatozás és farsangi buli tette teljessé a csöppségek télűző rendezvényét. A műsor előtt Futóné Tímea klubvezető adott rövid információt a társaság életéről:

- Nyolc-tíz család látogatja gyermekeivel rendszeresen a klub foglalkozásait. A szülői tapasztalatok megosztása mellett jut idő bőven a közös játékra, kikapcsolódásra. Ennek egyik eseménye a mostani farsangi összejövetel. Szeretnénk mindig valami érdekeset nyújtani. Legújabb ötletünkben, a heti találkozások alkalmával megpróbáljuk két anyukára bízni a jelenlévő gyerkőcöket. A szülők pedig elvonulhatnak egy közeli terembe. Kíváncsiak vagyunk, hogy bölcsődés stílusban működik-e a dolog - avatta be lapunkat a közeljövő terveibe Futóné Tímea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!