vb 2018

2017.11.08. 18:26

Messi nem játszana a spanyolokkal

Lionel Messi, az argentin labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szívesen elkerülné a spanyolokat a jövő évi világbajnokság csoportkörében.

„Nem szeretném, ha a csoportkörben összesorsolnának minket Spanyolországgal” – nyilatkozta a támadó, aki 13 éves korától az FC Barcelona játékosa. Hozzátette: a spanyolokat nagyon erős riválisnak tartja.

A három évvel ezelőtt világbajnoki döntőt játszó, és a brazíliai torna legjobb játékosának megválasztott Messi szerint Spanyolország mellett Brazília és Németország a jövő évi esemény favoritja, illetve negyedikként Franciaországot is odasorolta a végső győzelemre esélyes együttesek közé.

A 2018-as világbajnokságot június 14. és július 15. között rendezik meg Oroszországban, a csoportbeosztást december elsején Moszkvában sorsolják. A 32 csapat nyolc négyesbe kerül, az első és a második helyen végző együttes folytathatja szereplését a nyolcaddöntőben. Argentínát az első kalapból sorsolják majd ki, míg a 2010-ben vb-győztes spanyolok mellett Anglia, Kolumbia, Mexikó és Uruguay biztosan a második kalapba kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában