Lóerő

2009.06.05. 14:32

Valami Amerika: Visszatérnek a tengerentúli autócsodák!

Dunaújváros - Zajártalom, Amerika, motor és csónak. Jövő héten péntektől Amerikai autók találkozója lesz városunkban.

Szabó Szabolcs



Tiszta Amerika három nap erejéig! Az autós felvonulás idén is kötelező program...
Fotó: DH-archív

Egy országosra nőtt mozgalom tér vissza szülőhelyére jövő héten péntektől egészen vasárnapig. A szervezők több mint huszonkét millió forintból gazdálkodnak és minimum hatvanezer embert várnak. Eddig már nyolcszáz amerikánus autós jelezte részvételét és ehhez még jönnek a motoros banditák, sőt lesz egy nyolc órás motorcsónak fieszta is. A fesztivál zenés keretét az örök visszatérő Karthago, a Bikini, a Zorall és 100 Folk Celsius szolgáltatja majd.

 
Bővebb információval az elkövetkezendőkben jövünk, ám annyit meg kell osztanunk olvasóinkkal, hogy lesz japán autók zúzása, benzingőz, és zajártalom az újvárosi éjben. No, meg persze füstös rakendroll. A szervezők egyik eképpen nyilatkozott: Sok értelme nincs, de legalább látványos  és itt most csak a kerékégetésre utalt. Hajrá!

Az Olvasói hozzászólásokból emelünk most egy linket kedves Böngészőinknek: az alábbi linken még több információt találhatnak!
http://www.aadt.hu/" target="_blank"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!