Lóerő

2017.06.18. 19:30

Letűnt gépjárművek szerelmesei találkoztak egymással

Dunaújváros - Voltak évtizedek, amikor e járművek uralták a hazai utakat és az autózás szerelmeseinek reális vágyait is.

Szabó Szabolcs

Szombaton ismét nagy sikert aratott a Steel Cars Találkozó. Talán nincs olyan család Magyarországon, amelynek ne lenne legalább egy nosztalgikus története a szocialista idők autócsodáiról. E gépjárműtípusok kedvelői, tulajdonosai és szerelőzsenijei találkoztak szombaton a Béke téri nagyáruház parkolójában. Szemle, versengés és felvonulás is volt a programban.

A tavalyi sikeres visszatérés után a szervezők számára nem volt kérdés, hogy idén júniusban is megrendezik a sokak által nagyon várt Dunaújvárosi Steel Cars Találkozót, amelyre szombaton is több száz résztvevő érkezett.

A szocialista időszak szépen karbantartott, illetve újragondolt gépjárművei mellett a tartozékokra és az ereklyékre vadászóknak is érdemes volt kilátogatniuk a Béke téri nagyáruház parkolójába, ahol több verseny is csábította az érdeklődőket. A remek hangulatú találkozó látványos városi felvonulással zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!