Lóerő

2017.07.28. 11:04

Részecskeszűrő tisztítás

Az Éles & Makai szakszervize a <a href="http://reszecskeszuro-tisztitas.info/" target="_blank">részecskeszűrő tisztítás</a> terén lassan egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Ennek köszönhetően nem meglepő, hogy sikeresen megtisztítják a hozzájuk behozott eldugult részecskeszűrők szinte mindegyikét, ráadásul 20e km garanciát is vállalnak a frissen megtisztított szűrőkre.

Miért dugul el egy részecskeszűrő?

A részecskeszűrő feladata, hogy felfogja a legapróbb koromrészecskéket. A részecskeszűrő saját magát regenerálja, tisztítja időről időre. Ha a regenerálás többször sikertelen, vagy rövid idő alatt túl sok koromrészecske gyűlik fel, a részecskeszűrő további regenerációra nem lesz képes saját magától. Ekkor lesz szükséges a tisztítása.

Az Éles & Makai műhelyben a részecskeszűrők tisztítása igen korszerű, magasnyomású-gőz technológiával történik. Az időről időre magas színvonalú munkavégzést a rendszeres továbbképzéseken megszerzett tapasztalat szavatolja.  Mit jelent ez Önnek? Hogy teljesen nyugodt lehet, hiszen sokáig nem lesz gond az általunk kitisztított részécskeszűrővel. Ezt 20.000 km-es garanciánk is szavatolja!

Ha az új részecskeszűrők árát tanulmányozza, meggyőződhet róla, hogy a részecskeszűrők tisztítása a cserénél jóval olcsóbb megoldás, mert a gyári részecskeszűrők ára jellemzően sokszázezer forintos tétel.

A részecskeszűrő tisztítása vagy kiiktatása az előnyös?

A környezetvédelmi előírások betartása a részecskeszűrő kiiktatásával lehetetlenné válik, ami később a gépjármű forgalomból való kivonását vonhatja maga után, arról nem is beszélve, hogy mennyire káros a dízelmotorok által kibocsátott részecskéket szabadba engedni.

Ezért szervizünk egyáltalán nem javasolja a részecskeszűrők kiiktatását, ilyen tevékenységet nem végzünk.

Hogyan történik a részecskeszűrő tisztítás?

Szakembereink először kiszerelik az eltömődött részecskeszűrőt. Megállapítják, hogy milyen típusú, és milyen mértékben tömődött el, majd, ha tisztítható, nagynyomású gépi tisztítással takarítjuk ki. Ezek után, ha alaposan megtisztítottuk, szereljük vissza. Szükség szerint elvégezzük a számítógépes modulálást, a hibakódok törlését.

Szervizünkben teljes körű szolgáltatást kap, a kiszereléstől a visszaszerelésig.

Mit kap tőlünk fix áron?

o    részecskeszűrő le- és felszerelése

o    tömítések, esetleges beletört csavarok cseréje

o    autó számítógépének modulálása

o    garancia 20 000 km-re

o    magasnyomású technológia és kiváló minőség

Szervizünkben az Ön által leszerelt részecskeszűrő tisztítása is megoldható!

Kapcsolat

Éles & Makai Korlátolt Felelősségű Társaság

Címünk: 1182 Budapest, Brassó u. 11.
Telefon: 06-20-414-4214
Emailcím[email protected]
Webhttp://reszecskeszuro-tisztitas.info

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!