13°
19°
10°

Lóerő

3 hónapja
VÁC Horváth Lajos „Laller” profi motoros, a Quebeck Laller Racing Team pilótája. Vácon született és él. Házas, három gyermek édesapja. Őrült vagy elszánt? Valahol mindkettőnek kell lennie, ha keresztül-kasul akarja motorozni az Andokat és a sivatagot. Márpedig Horváth Lajosnak, népszerűbb nevén Lallernek feltett szándéka ezt tenni!
6 hónapja
Bizton állíthatjuk, már hagyománnyá érett a Lotus Retro Mobil Concours D’elegance rendezvény, amelynek mezőnye idén ötödik alkalommal gyűlik össze a hévízi Rogner Hotelnél április 24-25-én.
6 hónapja
Dunaújváros - Mindez a Formula-2-es versenyautókat jelenti, és az e köré felsorakozó versenyzőket, versenyeket. Gyakorlatilag az F1 előszobája, annak minden kihívásával együtt. Gyermekkorom óta Forma-1 rajongó vagyok, így egy álom vált valóra azzal, hogy egy ilyen csapatot tudtam felépíteni az alapoktól kezdve.
7 hónapja
Dunaújváros - Elektromos autó, vonat, notebook, mobiltelefon - közös bennük, hogy működésükhöz akkumulátor szükséges. De vajon okoznak-e környezetvédelmi gondot az akkumulátorok használatból való kivonásuk után, hiszen mennyiségük jelentősen megnőtt?

Legolvasottabb

1
Halálos gázolás Dunaújvárosban, a Papírgyári úton
2
Eltűnt egy 15 éves lány Előszállásról
3
Kutyára támadó darazsak a Római óvodánál!
4
Darázstámadás történt a Római óvodánál! (frissítve)
5
Arcon ütötte és megrúgta élettársát egy buszmegállóban a dunaújvárosi férfi
Női röplabda-Eb
Játszmát nyert, de kikapott a lengyelektől a magyar válogatott
kiment a biztosíték / 24 perce
Félbeszakadt a Vasas-Haladás mérkőzés
A 22. percben Vad II. István játékvezető félbeszakította a Vasas-Haladás mérkőzést a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, tizedik fordulójában, mert meghibásodott a Szusza Ferenc Stadion világítása.
Gyász
Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága jó feleség, édesanya, testvér *TÍMÁR LAJOSNÉ* *(szül.: Báló Katalin) a Fékon volt dolgozója* 84 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 28-án 13 órakor lesz a Dunaújvárosi Kegyelet Bt. rendezvénytermében. A gyászoló család
Fájdalommal értesítjük azokat, akik ismerték, tisztelték, szerették *CZOBOR GYÖRGY MIKLÓS* *dunaföldvári lakost,* hogy 2017. év augusztus hó 29. napján végleg eltávozott. Hamvasztás után szűk családi körben kívánjuk örök nyugalomra helyezni. A megemlékezőket 2017. október 1-jén 15-17 óra között Dunaföldváron a várban várjuk egy beszélgetésre. Emlékét őrizzük! Szerető családja
kettős állampolgár / 39 perce
Colin Firth olasz állampolgár lett
fellebbezési folyamat / 55 perce
A londoniak ragaszkodnak az Uberhez
Katalán népszavazás / 1 órája
Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett
Premier League / 1 órája
Nyert a Manchester City és a United is
Bundesliga / 2 órája
Gulácsival nyert a Leipzig, kikapott a Hertha
Janus Pannonius Nemzetközi Költészeti Nagydíj / 2 órája
Augusto de Campos 50 ezer eurót visz el Pécsről