Laza

2013.02.25. 17:37

Disneylandet csináltak lakásukból

Disneylandet, vagy inkább Disney-raktárat csinált lakásából egy brit pár: mindent ellepnek benne a Disney-figurák és egyéb emléktárgyak a Disney-rajzos esőkabátoktól az edényfogó kesztyűkig.

MTI

A brightoni pár eddig 50 ezer fontot - 17,5 millió forintot - áldozott figurákra és emléktárgyakra. Több mint százszor voltak a floridai Disney Worldben és a párizsi Disneylandben, főként ezekből származik gyűjteményük.

Ugyan kinőttek már a gyermekkorból - Nicky Ewens 23 éves, párja, Ben Whitmore 24 esztendős - ám állandóan gyereknek érezhetik magukat, mivel családjaikban hagyomány a Disney-mánia, szüleik szintén megszállottak, így a két fiatal kellően inspiráló közegben nőtt fel.

- Egyik első emlékem, hogy egy Mickey egérrel játszom a fürdőkádban. Remek mulatság Disney-relikviákat gyűjteni, és egyenesen visszavisz gyerekkoromba - idézte a brit Metro újság Ewenst.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!