Kultúra

2015.03.18. 13:24

Szaksz Gabriella önálló estje

Dunaújváros – Falusi kislány Pesten című önálló estjét mutatja be csütörtökön Szaksz Gabriella a Munkásművelődési Központ színháztermében.

Szabó Szabolcs

Mikó István és Esztergályos Cecília után csütörtökön 18 órától a Dunaújvárosból elszármazott Szaksz Gabriella színésznő Falusi kislány Pesten című önálló estjét láthatják az érdeklődők a Klubszínházi esték sorozat keretében a Munkásművelődési Központ színháztermében.

Szaksz Gabriella ismét szülővárosában lép fel. Fotó: dh-archive

Szaksz Gabriella hivatalos honlapján így ír pályaválasztásáról: „1977-ben láttam meg a napvilágot Dunaújvárosban, Gyerekkoromban „izgő-mozgó sajtkukac" lévén kellett valami, ahol levezethettem a felesleges energiáimat, így kezdtem el szertornázni, majd táncolni, közben imádtam szerepelni így jött az életembe a színjátszó kör, valamint vers-és prózamondó versenyek. Középiskolásként pedig már betekintést nyerhettem a művészeti ágak találkozásának csúcspontjába: a színház intézményébe, mely rabul ejtette és megfertőzte szívemet egy életre... Azóta táncolok, színészkedek, énekelek és boldog vagyok, ha adhatok a kedves nézőközönségnek." Szaksz Gabriella önálló estje csütörtökön 18 órától az MMK-ban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!