Kultúra

2010.03.10. 03:29

Március rockidusán

Dunaújváros - Minden estre egy, sőt, több mese ígérkezik az előttünk álló hosszúra szabott hétvégére. Pokolgép, Supernem, Prosectura, no meg a jól fésült diszkós arcok...

Szabó Szabolcs

A programsoroló máris egy kettős rangadóval indul péntek estve. A mindenkori 108-ban egy igazi dallamos-páros rímben utazó csapat, a Supernem teszi tiszteletét. A szomszédvárnak számító patyolatudvari Terminalban pedig a honi rockmezőny egyik leradírozhatatlan öröklámpása, a Pokolgép örökzöld kívánságműsora fut majd, vélhetően telített házzal, de ez már az Önök lelkesedésén is múlik. Szombatra fordulva sem apad a front, ugyanis egy kopasz legenda muzsikál majd az egykori Juharos színpadán. Neve: Török Ádám, és gyaníthatóan hozza magával cimboraságát is, így e helyszínen sem számíthatunk gyors távozásra. És még csak most jön a neheze, a hétvégi kínálat dereka: a házi rockmaraton, amelynél az önkormányzat lépett fel mecenatúraként. A nem véletlenül maratoni jelzővel illetett fórumon - Négykettes Rockszigetben - összesen tizenkét, főként helyi banda szórakoztatja majd a nagyérdeműt este hattól a kokárdás hajnalig. Sorrendben: Revolver, LátványNépség, Erózió, Panic Factory, SremS, From These Wounds, Dirty Dance, Self-made, Sux3, pontban éjfélkor pedig a honi punkszektor egyik örökifjú bástyája, a Prosectura tárja elénk új albumának részleteit. A levezetést a Boogie Men, a Lo-Fi Stereo végzi. És tessék látni nem vagyunk fémesen részrehajlók egy tánczenei randevút is ajánlunk olvasóinknak: A Club Heavenben négy jókiállású lemezlovász csillagvadász formációban pakolja popkorongjait a kiművelt közönség örömére. Soneec, Lauer, Danny L., Dj. Junior... lesz ne mulass!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!