Gazdag programsorozat

2019.09.26. 11:00

Koncertek, kiállítás a zenei világnapon

Gazdag programsorozattal ünnepli október 1-jén, jövő héten kedden a zene világnapját a Sándor Frigyes Zeneiskola.

Szabó Szabolcs

Délelőtt a Sándor Frigyes téren muzsikáltak a zeneiskola és a város neves zenekarai és kórusa, eközben pedig több oktatási intézményben is felcsendült a minőségi muzsika. A zeneünnep hétfő este a Bartókban egy kiváló hangversennyel ért véget

Fotó: Zsedrovits Enikő

Az intézmény előtti téren 10 órától koncertek várják az érdeklődőket: 10–11 óráig: harmonika zenekar fellépése Juhos Melinda vezetésével, 11–11.30-ig: a Móricz iskola kórusainak fellépése Németh Irma karnaggyal, 11.30-tól: a rézfúvós kamaracsoport, a fúvós zenekar, a Combino együttes koncertje Balogh Zoltán András vezényletével, 13–14 óráig: a vonószenekar koncertje Pomposné Zelena Erzsébet vezényletével. 14–15 óráig: Balla Benedek és barátai, 15–16 óráig: Baruts Bence és Kanalas Attila „Hang duója”. 17 órakor Ady Géza fotóművész képeiből nyílik kiállítás a zeneiskola lépcsőház galériájában.

A koncertek 18 órától a kamarateremben folytatódnak. Fellépők: Müller Tamás, Sütő Balázs, Kész Petra, Kiss Diána, Voice and Bass: Lakatos Ágnes és Csuhaj Barna Tibor, Heritage B: Borbényi Dániel, Hegyi Zoltán, Kárpáti Benedek.

vezető képünk archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!