Kultúra

2016.10.27. 07:34

Jó szomszédság

Előszállás–Nagykarácsony – Az előszállási színjátszó kör három sikeres fellépés után Nagykarácsonyban is bemutatta A fülemüle című színdarabot.

Gajdó Ágnes

Arany János versét Nyúl Mihály dramatizálta és modernizálta, az előadást Gajdó András rendezte. A fantasztikus közönség igazán remek előadást láthatott, a szereplők felszabadultan, szívvel-lélekkel játszottak. A nézők értették a humort, a szóvicceket, s többször tapssal jutalmaztak egy-egy jól sikerült jelenetet vagy különleges egyéni alakítást.

Müller Miklós, Nagykarácsony polgármestere a darabban is elhangzott régi mondást idézte: rossz szomszédság török átok, majd nagy tapsot kért a jó szomszédoknak. A települések közötti kapcsolat tovább erősödött – hála a negyedszer is szépen daloló fülemülének. Aki látta az előadást, egyetérthet az egyik néző véleményével: „Zseniális volt!!!!!! Le a kalappal! Ennyi fantasztikus embert egy színpadon öröm volt látni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!