kulcsi esték

2019.08.16. 10:00

Csillagfényes invitálás a partra

 Retro buli lesz a kulcsi hajóállomáson.

Török Tímea

A kulcsi Duna-part, a hajóállomás önmagában is csodálatos látvány: az alig érintett természet a zölddel borított partoldalon a buja, vad erdőket idézi, szemben velünk a Duna mozdul lomhán, ám annál félelmetesebben, annak hátterét pedig az Alföld festi meg, s ha sikerül néha alig párás, szinte verőfényes időt kifognunk, még láthatjuk a szemközti települések templomtornyainak csillogását. E látvány varázsa a nyári estéken még azt is elkápráztatja, aki egyébként nem fogékony a csillagfényes romantikára.

Egy kulcsi egyesület ötlete nyomán pedig valóban mindenkinek okot ad ellátogatni ide, aki szívesen töltene el egy hangulatos nyári estét kellemes, zenés kikapcsolódással szombaton, a kulcsi Duna-parton.

Legutóbb is remek műsort adott a Salty Dog Blues duó Fotó: archív

A Jövő Kulcsa Egyesület szervezésében a Csillagfényes kulcsi esték a Dunán elnevezésű rendezvénysorozat a harmadik állomáshoz érkezett. Első alkalommal, július elején a Salty Dog Blues Duo fellépése szórakoztatta a közönséget, júlis végén aKovács Renátó és partnere műsorát élvezhette a hallgatóság.

Holnap, augusztus 17-én, szombaton 19 órától a gyönyörű panorámát az SZMK Retro zenéje egészíti majd ki. A dunaújvárosi zenekar elhivatott a nosztalgiahangulat és a retró érzés megteremtése iránt. Ezért a szervező civil egyesület harmadik és egyben idei befejező bulija óriási retró partinak ígérkezik, amit karaokeverseny tesz majd teljessé, és természetesen a díjazás nem marad el.

A koncert és a belépés a kulcsi hajóállomás rendezvényére ez alkalommal is ingyenes. Autóval is könnyen megközelíthető a helyszín és a hajóállomás mögött kényelmes parkoló áll rendelkezésre. TT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában