Művészetek Völgye

2018.03.07. 16:02

A Csík zenekar és Szabó Balázs bandája is ott lesz Kapolcson

A magyar formációk és mások mellett Rebecca Ferguson brit díva, a Triggerfinger elnevezésű belga rocktrió, az Asian Dub Foundation, a DePhazz és az Akhtamar String Quartet nevű örmény vonósnégyes is fellép a július 20. és 28. között Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden sorra kerülő 28. Művészetek Völgye fesztiválon.

Taliándörögd, 2015. július 28. Lakatos Róbert brácsamûvész, Csík János prímás, Kacsó Hanga Borbála népdalénekes és Dresch Mihály szaxofonos (b-j) a 25. Mûvészetek Völgye összmûvészeti fesztiválon a taliándörögdi Klastrom Színpadon 2015. július 27-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Oszkó-Jakab Natália programigazgató elmondta, hogy a Panivalkova nevű poptrió Ukrajnából látogat el Magyarországra, a Harcsa Veronika Udvarban workshopot tart majd a francia Guillaume Orti szaxofonos és Christine Bertocchi énekes-előadóművész, játszik a mauritiusi jazz-zongorista, Jerry Léonide, a prágai székhelyű soulkvartett, a The High Corporation és az instrumentális techno osztrák képviselője, az ElektroGuzzi.

Hozzátette: a fesztiválra látogató Asian Dub Foundation nevű brit együttes zenéjében a hiphop, a dancehall, a punk és a reggae elegyedik. A fesztivál üde színfoltjának ígérkező, 1997-ben alakult DePhazz együttes hangzásvilága soulelemeket ötvöz latin zenével és triphoppal – mondta Oszkó-Jakab Natália.

A hazai zenészek közül a Margaret Island, a Csík zenekar és Szabó Balázs bandája lép majd színpadra – tette hozzá.

Borítóképünkön Lakatos Róbert brácsaművész, Csík János prímás, Kacsó Hanga Borbála népdalénekes és Dresch Mihály szaxofonos (b-j) a 25. Művészetek Völgye fesztiválon a taliándörögdi Klastrom Színpadon 2015. július 27-én.

MTI Fotó: Szigetváry 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában