Gyertek, mulassunk jót szilveszterkor!

2019.12.11. 11:00

Bált rendeznek a Dózsa iskolában

Gyertek és mulassuk át magunkat együtt 2020-ba! – így szól az invitálás a szilveszteri batyus bálra, amelyet Dózsa György Általános Iskola tornatermében tartanak meg, természetesen december 31-én, az esztendő utolsó napján.

Jakab Klára

A mulatság 19 órakor kezdődik, 20.30-kor a vacsorát fogyaszthatják el a vendégek. A jó hangulatról és a talpalávalóról a Partyzans Band és Kovács Renátó muzsikus gondoskodik majd.

Asztalfoglalás és jegyvásárlás kizárólag elővételben történik. A rendezvény 14 éves kor alatt ingyenes. Az iskola portáján tudnak az érdeklődők asztalt foglalni, s a részletekről érdeklődni.

A városban és a városkörnyéki településen élő muzsikusok körében népszerű – s mondhatjuk talán, hogy évek óta hagyomány – az önmaguk szórakoztatására megrendezett zenés találkozó. Jó néhány ilyen alkalomról adtunk már hírt lapunk hasábjain is: az immár rendszeresen jelentkező muzsikusbálról például, amely egyfajta pótszilveszterül is szolgál azok számára, akik az óévbúcsúztatókon dolgoznak éppen...

Ezúttal szilveszter estére is terveztek mulatozást maguknak, ami meglehetősen ritka alkalom: hogy ezen a napon a muzsikus magának húzza a talpalávalót...?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!