Kultúra

2007.02.07. 03:26

38 ezer jegyet adtak el

Budapest (mti) - A 38. Magyar Filmszemlén vasárnap estig 38 ezer jegyet adtak el az Uránia Nemzeti Filmszínház és a Palace Mammut pénztáraiban - tájé ...

Szabó Szabolcs

Budapest (mti) - A 38. Magyar Filmszemlén vasárnap estig 38 ezer jegyet adtak el az Uránia Nemzeti Filmszínház és a Palace Mammut pénztáraiban - tájékoztatta a szemle sajtóirodája az MTI-t. A hétfői közlés szerint eddig összesen 40 pótelőadást tűztek ki, többek között a Lora, az Ópium, az Ede megevé ebédem, a Budakeszi srácok, valamint a Hasutasok című alkotásokra. A szemle január 31-én kezdődött, az első két napon a dokumentumfilmek versenyét tartották, csütörtöktől a kísérleti és kisjátékfilmekkel, valamint a játékfilmekkel folytatódott a program, amelyen versenyen kívüli vetítések is szerepelnek. A versenyprogramban tizenhét játékfilm, harminckilenc dokumentumfilm, harminc kísérleti- és kisjátékfilm, valamint kilenc tudományos-ismeretterjesztő film szerepel. A filmes esemény tegnap este a díjkiosztóval ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!