Kultúra

2017.07.23. 15:30

Szulák Andrea és kiváló zenésztársai léptek fel a Művész teraszon

Régen látott, szépszámú közönség várta Szulák Andrea és az őt kísérő neves zenészek fellépését pénteken este.

DH-információ

Az idei Liget-kínálat előzetes szemrevételezése után már sejteni lehetett, hogy jazzkoncerteknek helyet adó Művész terasz bizony szűknek bizonyulhat a Szulák Andrea Quintett látogatásakor. A papírformának megfelelően, így is történt.

A közönség és a Szulák Quintett is egyaránt élvezte a péntek estét

Szulák Andrea a népszerű énekes, színésznő és televíziós műsorvezető ezúttal is inkább a könnyedén dúdolható slágerekre és a generációk által kedvelt táncdalokra fűzte fel műsorát - mindezt ízléses jazzmuzsikába ágyazva. Tehette mindezt magabiztosan, hiszen olyan - már szinte hazajáró - nemzetközileg is elismert zenészekkel szolgáltatták az alapokat, mint Balázs Elemér - dob, Balázs József - zongora, Egri János - basszusgitár, Komjáti Áron - gitár és Zana Zoltán - szaxofon. Ilyen felállással nem csoda, hogy a művészek hamar kiváló hangulatot teremtettek és az igényesen és stílusosan előadott slágerkoktélt népes közönség élvezhette a teraszon. Az örömzenélést hozó koncert végén a tömeg hosszan tartó tapssal jutalmazta a produkciót.

Egy karizmatikus énekesnő, zseniális zenészekkel – minden adott volt egy remek koncerthez

E héten pénteken este a Bolla Gáborral kiegészülő Molnár Sándor Quintett folytatja a nyári jazzsorozatot. Remélhetően hasonlóan szépszámú hallgatóság előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!