Kultúra

2009.01.27. 03:27

Inkább újságírók vagyunk

<strong>Dunaújváros</strong> - Meglehetősen fapadosra sikeredett jegyjátékunk eddigi legkitartóbb küzdőinek gratulálunk, a nyertesek már megkapták méltó jutalmukat, ám mindig van feljebb!

Szabó Szabolcs

Szóval itt lesz ez a csütörtök este, az utóbbi két esztendő egyik legnívósabb koncertkínálatával, hiszen a korais testvérek gyakorlatilag egyidősek a rendszerváltásnak nevezett eseménycsomaggal, és azóta benne kavarnak, építenek, gyarapítanak a hazai vállalható muzsikus közegben. Szóval akkor megint nekifutok: akinek van rá módja és lehetősége, érkezzen meg csütörtök este nyolc óráig a Heaven Clubba (ex-Béke), mert bizonyosan önfeledt szórakozásban lesz része. E szabadidős program nem lesz nyugodt, békés szieszta, várhatóan törnek majd lábak, karok, ám megéri, mert bő húsz centivel az aktuális magasság felett fog repdesni az egybegyűlt közönség.

Itt be is fejeztük a bértollnoki magatartást, és nekimegyünk a közszolgálati kötelezőknek. Egy: Keve Miklós főszervező-lemezlovász diktátuma szerint pontban nyolc órakor elindul a balhé, nem érdemes késni, mert nem lesz visszajátszás. Kettő: A www.dh-online.hu oldalon futó jegyjátékunk - leküzdve a kezdeti hibákat - egészen csütörtökig folytatódik, és naponta két játékosunk ordíthat fel, hogy bérmentve járulhat a nagyszínpad elébe. Három: ma is játék a dh-online.hu-n.

A Che Sudaka jelenleg egy új nagylemezen dolgozik, és vélhetően az örök klasszikusok mellett néhány friss pogóballadát is fülbe, talp alá húznak majd a srácok, csak bírjuk erővel. Jegyek kaphatók az IITI-ben, a Tourinform-bázison, valamint a helyszínen, az egykori Békében. Kettőt még aludni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!