Kultúra

2009.01.23. 03:28

Akik élnek, délnek mennek

<strong>Dunaújváros</strong> - Ha tudatos bulvárban utaznánk, félmeztelen lányok csóközönben osztogatnák a jegyeket a szerkesztőség előtt. Lesz ilyen is, csak meg kell dolgozni érte.

Szabó Szabolcs

Korais felderítésünk ott tart, hogy már készül a nagy anyag, melyben rövidesen megfejtjük az örömöt - oké, nem lesz több középkategóriás szóvicc... A barcelonai illetőségű Che Sudakáról már oldalakat írtunk tele, de még mindig nem elég. Csak a helyieknek mondom, hogy már most kisebb vonat szerveződik Pestiában a tavalyi Sziget fesztivál egyik legjobbjának tiszteletére, hiszen bőven félpénzért nézhetők meg itt jövő csütörtökön, mint a kultúrdiktátor A38 hajón pénteken. És most akkor szolgálati közlemények, szépen csokorba szedve.

Keve Miki főszervező és érdekelt lemezlovász ez úton tudatja mindenkivel, hogy a Korai Öröm pontban nyolc órakor kezdődik, nincs kegyelem, nem lesz feloldozás. Pont ilyen szigorral, fél tíztől celebrálja a punk nagymisét a Che Sudaka is, ne késsen senki, mert sírás lesz a vége. Előtte és utána zenei továbbképzőt üzemeltet a már említett Keve úr.

És akkor most a játékról. Egy, hogy naponta nyerhető két darab belépő, így lehet hozni barátnét és/vagy csóró havert is. Szóval a nagy feladvány az lesz, hogy minden nap déltájban a www.dh-online.hu-ra felpakolunk egy kérdést, mely az eddig megjelent anyagokból kitalálhatós. A kedves megfejtőnek nem lesz más dolga, mint olvasni, és a helyes megoldást elküldeni a szerkesztosegdh.plt.hu címre Sudaka jelszóval. Tessék frissnek lenni, mert a legelső nyer. Ma délben: rajt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!