Külföld

2012.03.02. 10:54

Videó: erőszakos rablás fényes nappal

Kamera rögzítette, hogy két férfi rátámadt és kirabolt egy asszonyt Nápoly egy kis utcájában. A nő fia vérdíjat tűzött ki a rablók fejére.

duol.hu

Megdöbbentő jelenetet rögzített egy ipari kamera Nápoly egy kis utcájában. Fényes nappal rabolt ki két férfi egy védtelen nőt. A támadók már kiszemelték az egyedül sétáló nőt, megálltak fekete autójukkal a kis utcában, és amikor a nő melléjük ért, rátámadtak. Az asszony próbált ellenállni, védekezni, nem engedte el a táskáját. Ezután az egyik férfi előlről, a másik hátulról kezdte ütni és rugdosni az áldozatot, aki végül elengedte a táskáját.

A két férfi gyorsan az autóba ugrott, és elhajtott. A dühös nő még belerugott párat az autó ajtajába, de nem tudta visszaszerezni értékeit.

A rablást egy kamera rögzítette. A felvételt a nő fia megosztotta a Youtube-on, ahol felhívást is intézett az emberekhez. Annak, aki kézre keríti a két támadót, 2000 eurót ad jutalomként.

Videó (Figyelem, erőszakos, megrázó képek következnek!):

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!