Külföld

2009.07.27. 16:01

Tragikus karambol: egy őrült amerikai a forgalommal szemben haladva nyolc embert ölt

New York - Nyolc halálos áldozatot követelő balesetet okozott hétfőn az Egyesült Államokban egy autós, aki forgalommal szemben közlekedett.

nincs nev

A 36 éves asszony egy kisbuszt vezetett, benne összesen öt, 2 és 9 év közötti gyerekkel. A New York állambeli Mount Pleasant térségében, egy országúton frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő autóval, nekicsapódott egy másik járműnek, majd lezuhant a töltésről és kigyulladt. 

Összesen egy személy, egy ötéves kisfiú élte túl a balesetet, amelyben odaveszett édesanyja, testvére és három unokatestvére. A kisbusszal ütköző gépkocsiban utazók közül meghalt a 81 éves vezető, 64 éves lánya és 49 éves fia. A harmadik autó utasai könnyebb sérüléseket szenvedtek. 

A hatóságok egyelőre nem tudják, miként keveredett a kisbusz a rossz forgalmi sávba. "Huszonnegyedik éve vagyok rendőr, de ilyen szörnyű balesetet még nem kellett vizsgálnom" - mondta a nyolc ember életét kioltó karambol ügyében indított vizsgálat vezetője a Sky News hírtelevíziónak.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!