Külföld

2016.02.13. 10:10

Több Kölnben lopott mobiltelefont talált meg a rendőrség. Három gyanúsítottat vettek őrizetbe.

A rendőrség több szilveszterkor Kölnben lopott telefont talált meg, három férfit letartóztattak.

Thimm Andreas

A kölni pályaudvaron egy ellenőrzés alkalmával, iraki menedékkérőnél találtak egy olyan mobiltelefont, amelyet szilveszterkor lophattak ki egy nő zsebéből, jelentette a rendőrség pénteken. A telefon Több férfi akkor is szexuálisan zaklatták a nőt.

Az elsődleges vizsgálatok szerint a 24 éves menedékkérő valószínűleg megvette a telefont egy marokkóitól, akit azóta már letartóztattak Bergisch-Gladbachban. A szobájában hat készüléket és egy tabletet is találtak a rendőrök, melyeknek az eredete még nem tisztázott. A 26 éves marokkói gyanúsított bíróság elé kerül, de az iraki férfit elengedte a rendőrség.

A düsseldorfi állomáson is letartóztatott egy marokkói menedékkérőt a szövetségi rendőrség egyik alkalmazottja. Drogok mellett, egy szilveszterkor lopott telefont is találták nála. Ez a férfi is jelezte, hogy a telefont vásárolta. Az ügyészség 72 vádlott ellen indított nyomozást, 14 gyanúsított előzetes letartóztatásba került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!