Külföld

2013.01.04. 08:59

Megragadta orvosa kezét a születendő baba

Egy arizonai apuka különleges fotót készített kislánya születésekor: a születendő csecsemő a császármetszés közben kinyúlt az anya méhéből, és megfogta a szülészorvos ujját.

A kislány október végén, császármetszéssel jött a világra, édesapja, Randy Atkins, a műtőbe is elkísérte családját. A műtét közben a baba kinyúlt a császármetszéshez megnyitott méhből és megfogta a szülész kezét, ekkor készült ez a rendkívüli kép. Az újszülött a Nevaeh nevet kapta, ami visszafelé olvasva „heaven" vagyis mennyország.

Atkinsék egy darabig halogatták, hogy megjelentessék a képet, mert attól tartottak, hogy az emberek visszataszítónak fogják tartani, majd végül karácsonykor az apa feltöltötte a képet a Facebookra, a fotó azóta vírusként terjed az interneten.

Nem ez az első fotó arról, hogy egy kisbaba császármetszés közben megfogja orvosa kezét. 1999-ben készült egy hasonló, akkor egy méhen belüli műtét közben a csecsemő keze kicsúszott a méhből, ezt fogta meg óvatosan az orvos, hogy visszarakja a helyére.

Videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!