18°
19°
10°

Megoldódott a szellemhajó rejtélye

A rendőrség megállapította a német vitorlázó halálának okát, akinek a holttestét a Fülöp-szigetek partjai előtt találták meg egy sodródó hajón.

A férfi szívinfarktust kapott – mondta a rendőrség szóvivője a boncolás után. Már régen, körülbelül hét napja halott lehetett, mire a halászok megtalálták a hajóján múlt héten pénteken.

Az oldalon sodródó hajót mintegy száz kilométerre a Fülöp-sziget déli-partján elhelyezkedő Barabo várostól találták meg. A holttest, a rendőrségtől kapott információk szerint a fedélzet alatt helyezkedett el, az asztalnál ülhetett. Német személyazonosító iratokat és családi fotókat is találtak a fedélzeten. Bár nem volt bizonyíték bűncselekményre, a rendőrség vizsgálatot indított.

Manfred B. hónapokkal ezelőtt indult el Martinique-ről. A “Bild” újság információi szerint feleségével már 20 évvel ezelőtt emigráltak Németországból. Az egyárbocú “Sayo”-val a pár világkörüli útra indult. Hét évvel ezelőtt, a férfi felesége állítólag meghalt Martinique-on. Így az 59 éves férfi egyedül indult a Fülöp-szigetek felé. Most törött árboccal találták meg a felborult hajót. A jelentések szerint a robotpilóta irányította a járművet.


Legolvasottabb

1
Halálos gázolás Dunaújvárosban, a Papírgyári úton
2
Eltűnt egy 15 éves lány Előszállásról
3
Kutyára támadó darazsak a Római óvodánál!
4
Darázstámadás történt a Római óvodánál! (frissítve)
5
Arcon ütötte és megrúgta élettársát egy buszmegállóban a dunaújvárosi férfi
Az anyatejnek nincs párja
Újra nő a szoptató édesanyák száma, de nem eléggé
Koncert / 1 órája
Majdnem valaki címmel Udvaros Dorottya a MOM-ban énekel
A szeptember 29-i esten Hrutka Róbert zenekara kíséri majd az előadót.
Gyász
Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága jó feleség, édesanya, testvér *TÍMÁR LAJOSNÉ* *(szül.: Báló Katalin) a Fékon volt dolgozója* 84 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 28-án 13 órakor lesz a Dunaújvárosi Kegyelet Bt. rendezvénytermében. A gyászoló család
Fájdalommal értesítjük azokat, akik ismerték, tisztelték, szerették *CZOBOR GYÖRGY MIKLÓS* *dunaföldvári lakost,* hogy 2017. év augusztus hó 29. napján végleg eltávozott. Hamvasztás után szűk családi körben kívánjuk örök nyugalomra helyezni. A megemlékezőket 2017. október 1-jén 15-17 óra között Dunaföldváron a várban várjuk egy beszélgetésre. Emlékét őrizzük! Szerető családja
Dunaújváros / 1 órája
Futócipőt húzott a város! (Frissítve)
Szabó Szabolcs
Klímastratégia / 2 órája
A klímavédelem és a változás veszélyei! Alakítsunk ki stratégiát együtt!
L. Mészáros Irma
Esős ősz – Nyereményjáték / 3 órája
Borongós őszi pillanatkép Dunaújvárosból – – Küldjön képet és nyerjen egy esernyőt!
duol.hu
Hidrológusok / 3 órája
Óriási jelentőségű változások adnak munkát a mérnököknek
Pekarek János
Tűzoltóságok / 3 órája
Lánglovagok versenye a Szalki-szigeten
Szabó Szabolcs
Még nagyobb baj jöhet / 3 órája
Gátszakadás fenyeget, tízezreket kellene evakuálni Puerto Ricón