Külföld

2009.04.20. 07:26

Megkoronázták Miss USA 2009-et, aki ötven másik szépséget kiütött - fotókkal

Las Vegas - Az Egyesült Államok szépének választották a Miss North Carolina USA címet viselő <em>Kristen Daltont</em>, aki valóban a legjobban mutatott fehér bikinijében a döntőn, április 19-én.

nincs nev

A 22 éves wilmingtoni szépség mellbedobással kiütötte az első helyről Miss California USA-t Carrie Prejeant, és második udvarhölgyét, Miss Arizona USA Alicia-Monique Blanco-t.



"Természetes érzés nyerni" - mondta Dalton győzelmét követően. "Annyira keményen dolgoztam, hogy itt lehessek, ez volt életem nagy álma, ami végre megvalósult" - írja a nydailynews.com



A top 15-ben egyébként minden hölgy a popsztár, Jessica Simpson által tervezett fehér bikinit viselte. A rocker Kevin Rudolf előadta számát, a "Let it Rock"-ot.


Őt a  The Veronicas követte, akik az Untouch című slágerükkel rukkoltak elő, amint a top 10-es lányok a csillivilli estélyiükben mutatkoztak be. Dalton egy úszó, kék görög darabot viselt, ami kitűnt a fehér sablonok sorozata közül.



Miss USA nyereménye amúgy egy New York-i apartman egyéves használata, két év a New York-i filmakadémián és rejtélyes összegű fizetés. 


A bombázó következő küldetése, hogy részt vegyen a Bahamákon augusztusban a Miss Universe versenyén, ahol az elmúlt években az amerikai lányoknak nem volt éppen nagy szerencséje, a hölgyek ugyanis nagyot estek. Íme a 2008-as elbukás videója: ">" target="_blank"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!