Külföld

2011.11.23. 14:20

Levetkőztette a csinos női DJ-t az ismert modell (+18)

Nem akármilyen showt nyomott le szombaton Sânziana Buruiană román modell, televíziós sztár, aki az országos go-go dance verseny zsűrijének elnöke volt. A megmérettetésre a Giurgiu megyei Mihăileşti város egyik klubjában került sor.

duol.hu

Sânziana nagyon komolyan vette a szerepét, férfi sztriptízt is összehozott a verseny alatt. Az első sorban ülő nézőközönség közül kiválasztott három férfit, és csábos mozdulataival szó szerint levarázsolta róluk a ruhát. Az egyikük még az alsóneműjétől is megvált, és büszkén mutogatta intim testrészeit a modellnek. A zsűri elnöke hálából őt nevezte ki az improvizált sztriptíz győztesének - írja a manna.ro.

A férfiak viszont Sânziana Buruiană fél fogára sem voltak elegendőek, a tévés sztár a keverőpult mögött dolgozó Dj Selennára vetette magát. A közönség nem kis örömére a két nő elkezdte simogatni egymást, a női DJ-ről pedig lekerült a melltartó.

A show után a modell visszaült a zsűri asztálhoz, hogy kiválasszák a legjobb go-go táncost, aki ezúttal Vasilescu Alexandra Luiza lett. Ötszáz euró ütötte a markát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!