Külföld

2009.03.24. 11:38

Kate Winslet: "Úgy eszem, ahogy jólesik"

Hamburg - Még az Oscar-díjat is ennek köszönheti, hiszen a kiegyensúlyozott színésznő, <em>Kate Winslet</em> elutasítja a kiéhezett, fitnessz-orientált hollywoodi fogyi mizériát.

MTI/AP

Egy interjújában a színésznő egyszer és mindenkorra tisztázza: ő szívesen háziasszonykodik, amihez az is hozzátartozik, hogy imád enni - a sportot pedig gyűlöli. Finom ételeket készíteni annyit jelent számára, mint egy meditáció, valamint szeretné, ha a gyerekei olyan anyaként tekintenének rá, aki a konyhában sürög-forog. 

Nem hagyja magát tehát többet a nagy hollywoodi rendezvények nyomása alá kerülni. Eddig uigyanis mindig kínozta magát és az események előtt csak zöldségeket evett. 

Mostanra már megváltozott a gondolkodása: "Azt és annyit eszem ami csak jól esik, és egyáltalán nem sportolok" - nyilatkozta az InStyle magazinnak Kate. 

Őrültségnek tartja, hogy azért, hogy valaki tökéletesen nézzen ki, állandóan stresszelje magát. Ő döntött: úgy néz ki, ahogy kinéz, és ezt élvezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!