Külföld

2009.12.01. 11:35

Berbatov családját el akarta rabolni a bolgár maffia!

London - Családjának elrablásával fenyegette meg a bolgár maffia Dimitar Berbatovot, a Manchester United labdarúgóját.

MTI

A Daily Mirror keddi beszámolója szerint a 28 éves bolgár csatár tíz napja szófiai otthonában tartózkodott feleségével, Elenával és újszülött kislányukkal, Deával, amikor az alvilági főnökök kapcsolatba léptek édesanyjával. A brit bulvárlap úgy tudja: a helyi maffia 500 ezer fontot (150 millió forintot) követelt Berbatovtól, s ellenkező esetben Elena és Dea elrablását helyezte kilátásba.
Berbatov nem szólt a bolgár rendőrségnek, mivel a bűnszövetkezet a tudtára adta, hogy "belügyminisztériumi illetékesek is benne vannak az ügyben".

A Daily Mirror szerint a Manchester United által tavaly 30 millió fontért igazolt csatár végül alkut kötött a maffiafőnökökkel, akik beleegyeztek, hogy nem bántják családját. Ennek részleteit a brit lap nem ismertette.

Berbatov az egyezség ellenére családjával együtt "azonnal visszamenekült" Angliába, és ehhez - Sir Alex Fergusonnak, a Manchester United szakvezetőjének személyes hozzájárulásával - magánrepülőgépet vett igénybe. Az újság értesülése szerint a brit klub megerősítette Berbatov angliai otthonának őrzését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!