Külföld

2009.10.04. 11:10

Beckham: közel a megegyezés az AC Milannal

London - David Beckham azt mondta, közel a megegyezés arról, hogy egy újabb kölcsönszerződés erejéig visszatérjen az AC Milan labdarúgócsapatához.

MTI

"Vannak más lehetőségek is, de egyik sem olyan, amely megakadályozhatná, hogy Milánóba menjek. A megállapodást hamarosan szentesítjük" - nyilatkozott a The Mail on Sunday című lapnak az angol középpályás.
   

Fabio Capello, a szigetországi válogatott olasz szövetségi  kapitánya korábban többször is hangsúlyozta, hogy Beckhamnek csak akkor van esélye bekerülni a jövő évi, dél-afrikai világbajnokságra utazó keretbe, ha valamelyik európai élcsapatban futballozik.

A 34 éves játékost - aki hosszú évekig csapatkapitánya volt a nemzeti együttesnek - sokáig mellőzte a tréner, de tavasszal, amikor az AC Milannál szerepelt kölcsönben, ismét lehetőséget kapott.
   

"Amikor távoztam Milánóból, azt mondták: azonnal jöjjek vissza. Csodálatos időszakot töltöttem ott, az AC Milan nagyszerű klub" - fogalmazott Beckham, aki januártól szeretne ismét a vörös-feketéknél játszani.
   

Közben csapata, a Los Angeles Galaxy szombaton bejutott az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) rájátszásába - először az óta, hogy Beckham odaigazolt. A kaliforniai gárda legutóbb 2005-ben volt érdekelt a playoffban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!