Külföld

2012.03.07. 11:43

A tévéből tudták meg, hogy elhagyták kislányukat

Étteremben felejtette 3 éves lányát egy pár az Egyesült Államokban, és csak a gyermek fotóját közzétevő tévéhíradóból eszmélt rá hibájára.

MTI

A szülők gyereküket egy nagy rendezvényre vitték az étterembe Bel Air városában, és amikor távoztak, azt hitték, valamelyik rokonuk már elvitte lánykájukat. Otthon azután igencsak megdöbbentek, amikor a helyi tévében éjjel 11-kor meglátták csemetéjük fotóját azzal a felhívással, hogy keresik a szüleit.

 

 

Mint kiderült, a gyermek az étteremben este nyolc körül elpanaszolta egy pincérnek, hogy szomjas. Ezután derült ki, magára maradt. Az étterem értesítette a rendőrséget, az meg a helyi média segítségét kérte, mert a lányka nem tudott se lakcímet, se telefonszámot mondani.

A szülők azonnal elrohantak lányukért, a gyámhatóság emberei pedig - mert addigra már ők is bekapcsolódtak az ügybe - átadták a lánykát az anyjának.

A szülők ellen nem indul eljárás - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!