Külföld

2012.09.04. 12:48

AC/DC-t nem lehet halkan hallgatni

London - Négyszer vettek őrizetbe 26 órán belül egy nőt az Egyesült Államokban túl hangos zenehallgatás miatt. Az AC/DC "Highway to Hell" című dalát nem bírta halkan játszani.

MTI

A New Hampshire-i asszony már jócskán túl van bakfis évein, ám megszállottja a rocknak. Az AC/DC ausztrál zenekar Highway to Hell (Autópálya a pokolba) című számát különösen nagyon kedveli, ezt bömböltette annyira, hogy sikerült négyszer is a rendőrségen vendégeskednie.

Az eppingi rendőrök először csak figyelmeztették, hogy csendesebben mulasson, ám ez nem használt, mire egy óra múlva őrizetbe vették. A papírmunka elintézése után elengedték, de öt órával később megint mehettek érte, mert ugyanúgy bömböltette a számot, szomszédai viszont még jobban utálták. Nagyjából ugyanennyi idő múlva megismétlődött az egész, majd negyedszerre már nemcsak a hangos zene, hanem némi garázdaság miatt került a nő törzsvendégként a rendőrségre: hozzávágott unokaöccséhez egy serpenyőt.

A bíró azzal engedte szabadon a nőt, hogy használjon fejhallgatót - adta hírül a brit Metro újság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!